Underbaraste agility

Dagen började med ett samtal från polisen. Jag låg och sov men vaknade blixtsnabbt när en man med mörk röst säger ” Hej, jag ringer från polisen” Jag hann tänka många olika scenarion innan han sa ”men oroa dig inte, du har inte gjort nåt fel”. Tack gode gud för det. Det gällande bara en incident som hände i våras på ett av mina jobb :) .

Det har varit en fantastisk dag på alla sätt. Fick sällskap av världens bästaste Johanna på storhandling. Magnus jobbar hela veckan och jag tycker det är jättekrångligt att fixa det själv. Så Johanna följde med och sköt vagnen medans jag fyllde upp den. När jag kom hem började projekt städning!! Jag har rensat ut alla skåp i köket och städat ur dem. Imorgon står alla garderober på tur. Fan vad bra man mår av att städa :D

Nu på kvällen var det agilitykurs. JAG ÄLSKAR AGILITY! Kvällens tillfälle gick ut på att hoppa bana. Banan var uppdelad i två delar och i första halvan började vi väldigt svagt. Ozzy hade fin fart men fattade ingen av min handling. Kände mig först lite nedslagen men min instruktör sa att hon tyckte jag gjorde allt rätt och att det troligare var så att han inte riktigt fattar bytena än. Så läxa blir att träna mycket mer byten. I del två var det mer svängar och då hade Ozzy vaknat och det satt riktigt fint. Han tog långhindret superfint trots att han bara sett det en gång tidigare :) . Avslutade gjorde vi med att träna på den delen vi hade svårast med och jag valde början och det första framförbytet, och vi fick nästan till det. Vi tog bytet men inte hindret efter. Jag är ändå riktigt nöjd med dagen, men mest nöjd är jag med att en av instruktörerna sa att hon märkte en stor förändring i min attityd. det tackar jag för då jag jobbat massor med det :) .

Avslutade med att köra allt med Java. Väldigt roligt! Det blir extra kul för jag måste tänka helt motsatt till hur jag tänker med Ozzy. Det gick jättebra, och med henne behöver man inte låtsasspringa utan med henne måste man springa på riktigt, lite skillnad :D

1 comment

  1. Johanna, Max & Java september 30, 2011 11:01 f m  Svara

    På lördag är det bara att springa allt vad du har (båda låtsasspringa och springa på riktigt) ! Du ska ju köra med världens bästa hundar så det kan inte än bli prisplats :) . Vi ska träna byten till det sitter i ryggmärken på Bollen :) . Kramar

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *