Höstbilder

Istället för träning blev det idag en extra lång promenad. Johanna och jag bestämde oss för att utforska lite vilket slutade med en väldigt långpromenad som tog runt 2,5 timmar. Det var jättetrevligt men gud vad trött jag blev i benen. Hundarna ligger och sover så sött efter en rolig dag. Kameran var med och massor med bilder blev det :)

2 Comments

  1. Johanna, Max & Java september 27, 2011 5:03 e m  Svara

    Gud vilken härlig promenad vi tog :D . Jag har ont lite överallt ;) . Hundarna är helt död, Java var inte ens på G när jag kommer hem efter turen till affären ;) .

  2. Karin, Nanny & Ruh september 28, 2011 6:29 f m  Svara

    härligt! Jag kan tänka mig att pälsbollarna börjar tagga igång nu när temperaturen går mot vinter!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *