Sök

Jag har en jäkla visdomstand som vill upp och gör skitont. Har huvudvärk och har inte kunnat sova inatt så egentligen hade jag inte tänkt gå på söket men nu i efterhand är jag jätteglad att jag åkte. Vi var någonstans utanför Vånga i en underbar skog med massor med skrymslen man kunde gömma sig i. Jag insåg idag att Ozzy spårar vilket inte är okej. Jag har äntligen lyckats få upp en bra fart på honom så nu är det dags att utmana honom. Första skickat han fick idag var av den lättare typen då han får se figgen gå ut en bit, sen går vi bort så att han inte ser exakt vart figgen gömmer sig och sen skickar jag honom. Detta har hjälpt mig massor med att öka hans motivation ut till figgen och att få upp hans fart. Andra skickat ville jag verkligen se till att han inte skulle kunna spåra. Så då sprang figgen ut en kort bit och vi gick undan. Då gick figgent illbaka samma väg och gick sedan runt i en lång båge till gömstället. Ozzy försökte trots detta leta upp ett spår både rakt fram och på sidan men lyckades inte hitta det vilket ledde till att han faktiskt fick jobba för att hitta figgen. När han till slut gick som jag hade skickat honom hittade han figgen riktigt fint men han fick verkligen jobba för det idag men det var väldigt kul att se honom faktiskt kämpa på lite och inte bara ge upp. Imorgon hoppas jag på massor av agilityträning och freestyleträning :) men nu ska jag försöka sova

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *