Bröllopsresa del 3

Det är lite vemodigt att sitta och kolla på alla bilder från resan för det gör att jag längtar tillbaka så himla mycket. Det blir mycket bilder i detta inlägg för det handlar om Sea World. Det var med råge den roligaste parken vi var på. Det var helt underbart. Vi matade stingrays och delfiner. Delfinerna var underbara och vi klappade så mycket vi kunde på dem, jag älskar delfiner! Vi såg tre olika shower, en med delfiner, en med sjölejon och en med späckhuggare. Den med sjölejonen var bäst, skötarna var helt underbart roliga och jag tror vi skrattade hela föreställningen. Det var fantastiskt att se relationen mellan skötare och djuren och för alla som åker till Orlando så måste Sea World vara ett måste.

Magnus matar Stingrays

Delfinerna vi matade

Ytterligare en matglad delfin

En ”ond” pingvin, älskar deras frisyr

De här två var sååå söta tillsammans, vilken relation de hade. Allt gick inte alltid som det skulle men vilket kärlek det fanns mellan dem <3

Trött?

1 comment

  1. Tessan september 19, 2011 11:20 f m  Svara

    Åhh så häftigt med alla djuren! Delfiner är ju min favvo finns inget sötare och klokare!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *