Bröllopsresa del 2

Key West var stopp nummer två på resan. Det var en stor kontrats att åka från storstads Miami till något så pittoreskt som Key West. Vi hade super trevligt och resan ner var jättevacker. Man åker över väldigt många långa broar med vatten på båda sidor. Staden i sig är inte speciellt stor men underbar att spendera tid i, dock var det när vi var där otroligt varmt och fuktigt vilket gjorde det svårt att vara allt för aktiv men en hel del hann vi med. Vi bodde på ett B&B mitt emot Hemingways hus så där var vi och tittade, sen var vi så klart och kollade på den sydligaste punkten och ett besök i Key West är inte ett riktigt besök om man inte kollar på den spektakulära solnedgången. Jag har försökt göra den rättvisa med kameran men lyckades nog inte riktigt :) . Key West kan jag helt klart tänka mig att åka till igen :)

 

3 Comments

  1. Tessan september 5, 2011 12:44 e m  Svara

    Åhhh ni ser ut att ha haft det underbart ”Over there”:) Tänk att solnedgångsbilder blir man aldrig mätt på….
    Det var kul att träffa dig igår och se att du är samma fina glada Sara som alltid:)
    Kramis!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *