Bröllopsresa del 1

Nu har vi äntligen kommit hem efter två underbara veckor och en väldigt lång hemresa.

Tänkte att jag skulle berätta lite om vad vi har haft för oss och visa lite bilder. Tänkte börja med det ända med resan som inte var positivt och det var att köra bil i Miami. Det var lite av en chock för mig hur det var att köra i den förhållandevis stora staden. Jag har blivit tutad på så mycket att jag tar åt mig varje gång någon tutar, även här hemma. De tutar på ALLT hela tiden, det spelar ingen roll hur snabb man är iväg efter rödljus så blir man tutad på, det är helt sinnessjukt. Dessutom är man ju som svensk inte riktigt van vid fler filer än två så när det var fyra+ och bilar kör om från båda sidor var jag minst sagt stressad. Min första bilresa var från flygplatsen till hotellet.  Jag hade fått, vad jag trodde då, jättebra vägbeskrivning till hotellet så jag sa till Magnus att gpsen behövde vi inte ha på. Det gick fort så var vi helt fel ute vilket var otroligt stressande. Klockan var sent vi hade rest i över ett dygn och jag var bortom trött så min stresströskel var minst sagt låg. Till slut satte vi på gpsen sen kom vi till slut fram till världens finaste hotell men jag svor att jag inte skulle köra mer under hela resan för det var det värsta jag varit med om. (Jag körde igen redan dagen efter för är det något jag har lärt mig av all hästridning så är det att kaster hästen av dig är det bara att sitta upp igen och rida vidare). Fast jag måste säga att jag var jävligt duktig de sista dagarna i Miami och även om det var jobbigt så hade jag börjat fatta hur man ska åka för att inte utsätta sig själv eller andra för fara :D . Sen kan jag tillägga att det nu inte finns någon den svenska trafiken kan kasta på mig som kommer få mig ur gängorna för jag är nu mera härdad :D

Två bilder tagna från fönstret på vårt hotell, inte fy skam :)

Miami bestod mest av att shopping och att bada (och ha panik över hur hemskt det är att köra i Miami). En av dagarna åkte vi ut till Everglades vilket är lite mer än en timmes biltur från Miami. Det var en jätterolig dag vi spenderade där och såg massor med alligatorer och fick åka på en svävare ute i träsken. De gör en massa roliga snurrar på vattnet och man blir riktigt blöt. Vi kollade på alligator feedings och på en alligator show, bilder från den dagen nedan.

 

Det var allt för denna gång ska se om jag kan ta mig tid imorgon och skriva lite mer och visa fler bilder så klart :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *