We’re going to Miami!!

Imorgon så här dags är vi nästan i New York för att därifrån flyga vidare till Miami. Ibland slås jag av vilken grej det här är och då blir jag super nervös men mest känns det bara så himla kul. Jag ska njuta av varje sekund av denna resa!

Jobbigast känns det att lämna hundarna. Jag kommer nog gråta lite ikväll och känna mig ensam men när vi åker imorgon hoppas jag att jag kan släppa det för jag vet ju att de kommer ha det jättebra hos mina föräldrar. Vi har en hel del packande att göra ikväll så jag tror nog jag kommer kunna skingra tankarna.

Snart ska jag träffa Johanna för en sista promenaden på över två veckor. Jag kommer sakna henne lika mycket som hundarna :D

3 Comments

  1. Karin, Nanny & Ruh augusti 16, 2011 3:20 e m  Svara

    Ha en underbar bröllopsresa! :D Vilken upplevelse! Tiden kommer gå fort!

  2. Anna med flock augusti 16, 2011 9:46 e m  Svara

    Hoppas ni får en toppenresa på alla sätt!

  3. Solveig augusti 20, 2011 6:10 e m  Svara

    Ha det riktigt bra ,och njut av allt !! Hundarna blir säkert ompysslade och bortskämda;-)))

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *