2 veckor kvar

Jag är chockad att det finns några trogna läsare som tittar in ibland för att se om det är någon uppdatering, känns ledsamt att jag inte kunnat erbjuda några såna. Det blir bättre i september. Just nu gör jag inte mycket annat än att jobba, känns som att det är temat i alla mina inlägg nu mera.

Det är givetvis mycket bröllopsrelaterade grejer som händer också. I onsdags hade min mamma busat lite och fixat så att två av mina kusiner, jag och min mamma gick ut och åt och umgicks vilket var en väldigt trevlig överraskning. Innan hade hon även fixat så att jag fick en helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Jag fick även mina ögonbryn färgade och nopprade så nu är de riktigt snygga. I tisdags var jag och slingade håret. Trodde jag skulle få bruna/röda slingor men det blev blont. Jag är riktigt nöjd och det blev supersnyggt.

Annars pendlar jag mellan panik och att vara hur lugn som helst. Just nu har jag mest ångest över bordsplaceringen. Ska alla trivas eller kommer det bli total katastrof. Egentligen får man väl förlita sig på att folk tar lite eget initiativ och pratar med varandra. Alla kan dessvärre inte sitta bredvid alla de känner, och hur kul skulle det vara egentligen. Det är väl trevligt att träffa nytt folk också, fast ändå är jag nervös att någon ska ha hamnat helt fel och på grund av det inte ha en trevlig kväll. Jag är till exempel lite fundersam över min egna bordsherre Magnus, kommer jag stå ut med honom en hel kväll :P :D

Jag vill bara att tiden ska gå så att livet kan återgå till det normala. Det har varit och är fantastiskt kul att planera bröllop men jag är tacksam för att det förhoppningsvis bara är något jag kommer en gång.

6 Comments

 1. Nathalie och Ayax juli 22, 2011 3:01 e m  Svara

  Åååh, vad spännande!

  Kan avslöja en liten ”hemlis” ;) Jag följer dig på bloglovin, så jag får ett meddelande där direkt du uppdaterar ;) hehe, väldigt smidigt när man har en massa bloggar att följa, kan verkligen rekommendera alla som läser mycket bloggar att skaffa konto där, då missar man inga uppdateringar! :)

  Annars tänkte jag säga: Det är ditt bröllop och din dag (ja, kanske Magnus också lite…) Folk kommer ha kul och vara glada för din skull, och jag är övertygad om att dom kommer få trevligt oavsett vem dom får som bordsgranne! Så oroa dig inte utan ha kul och NJUUUT!!!! Man gifter sig förhoppningsvis bara en gång i livet och det ska vara en glädjens dag och det handlar bara om DIG och din man!

  hihi! Kram

 2. Linnea med Zumi och Norrie juli 22, 2011 5:34 e m  Svara

  Jag säger som Nathalie – RSS är skiten! Jag har också gått över till bloglovin istället för RSS-läsarprogram lokalt på datorn, för jag läser ofta i mobilen och vill ha en uppdaterad, synkad lista på nya inlägg. Hur som helst, poängen är att vi inte behöver kolla om du har skrivit, eller om Anna har skrivit, eller om den där roliga sidan med kundcitat har lagt upp något nytt, för vi får alla nya inlägg på ett och samma ställe :)

 3. Solveig juli 22, 2011 5:59 e m  Svara

  Hej jag följer också din blogg men förstår att tiden inte räcker till ibland .Bröllop och jobb är ju faktiskt viktigare .Det blir en ALLDELES UNDERBAR DAG !!! LYCKA TILL!!! Hälsningar Solveig,nospussar till Ozzy från Opal och Äzzi.

 4. Frida juli 22, 2011 9:35 e m  Svara

  Jag stressade också över bordsplaceringen, kanske mest för att vi hade glömt bort det och fick fixa det två dagar innan :P I slutet blev det faktiskt väldigt bra, en massa diskussioner vid alla bord. Det roliga är ändå att se nu så här efteråt hur bordsgrannar har blivit kompisar på fb och håller kontakten. Folk som annars troligen inte träffats :)

 5. Jeanette, Sly & Maya juli 28, 2011 11:29 f m  Svara

  Tiden går verkligen snabbt… snart bröllop:) Kul & stor händelse i ditt liv, förstår att det är mkt runt omkring men snart är du ”fru” och & livet kommer återgå till det ”normal”;) Jätteroligt att du ska ha en assie! Då blir det ös i tillvaron;) Kram från oss

 6. Eva-Britt juli 28, 2011 9:39 e m  Svara

  Kul med bröllop men jag förstår att det är skönt när allt återgår till det normala:-) tittar in på din blogg ibland sen vi möttes i våras. Skoj att det blir en aussie, är det klart när det blir och vartifrån? Spännande, och sååå nyfiken :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *