Träning

Igår var det sök och det är så kul att sökgruppen verkligen har fått liv tack vare lite nya trevliga medlemmar. Sök är verkligen roligt och speciellt som igår när även min hund har lite fart och tycker det är kul. Jag var så duktig igår och gick in med inställningen att Ozzy bara skulle få ha kul så jag gjorde det så lätt jag kunde komma på och jösses vilken fart han hade ut och han tyckte det var så himla kul.

Ikaros fick ett spår igår som var fullständigt omöjligt. När jag gick det insåg jag fort att det skulle bli väldigt klurig. Det tragiska var väl att Ikaros inte ens försökte. Han gick runt och såg ut som han jobbade men jag tror inte han gjorde det utan bara gick runt och så upptagen ut. Att jag valde att lita på honom var ett misstag som ledde oss djupt in i den väldigt svåra terrängen. Jag måste göra det mycket lättare för honom så att han inte kan misslyckas stackarn.

Idag har jag varit på samträning nere på klubben. Jag hade med mig mina två och Java och tanken var att träna lite freestyle och htm med Java och träna lite trick med Ozzy. Java är så jävla rolig att träna med vilket bara påminner mig om hur mycket jag längtar efter min egna aussie :D . Vi tränade i vilket fall på höger fot vilket kommer ta lite tid tror jag. Hon vill gärna in mellan benen eller så tränger hon men vi har bara tränat en gång på det och med tanke på hur fort hon lär sig känner jag mig inte så orolig. Vi tränade vänster fot en hel del också med mycket tempoväxlingar och det riktigt långsamma går så jäkla bra. Till freestylen tränade vi på att hoppa över benet som efter tre träningspass sitter som en smäck och jösses vad hon satsar, högt som bara den hoppar hon.

Ozzy var så söt idag och full av bus. Mycket skällande såklart men han ville verkligen jobba…i fem minuter :D

Annars är det mest bröllopsgrejer i mitt huvud just nu. Det känns verkligen att det börjar dra ihop sig, så nu går alla lediga dagar till planering och utförande. Jag som inbillade mig att jag inte alls skulle vara nervös men det kan jag lova att jag är men gud vad kul det ska bli. Vi planerar även vår bröllopsresa för fullt och jag kan inte säga annat än att jag längtar :) .

4 Comments

 1. Karin, Nanny & Ruh juli 12, 2011 7:10 e m  Svara

  Vad kul att söket gick bra! Då mår kanske Ozzy bra trots allt!

 2. Solveig Larsson juli 12, 2011 7:21 e m  Svara

  Hej !Hittade din blogg och fann att Ozzy är kullbror till vår Opal och son till Äzzi som också bor hos oss i Eksjö .Hälsningar Solveig.

  • Sara juli 12, 2011 10:06 e m  Svara

   Åh vad roligt att någon med ett kullsyskon hittat hit! Jag kommer ihåg Opal, väldigt söt! Äzzi är bara för underbar och jag såg bilder på mamma och dotter på Yvonnes blogg, jag antar att det var hemifrån dig? :)

 3. Solveig juli 13, 2011 4:12 e m  Svara

  Hej igen jo dom bilderna var härifrån.Opal kom till vår familj i oktober 2009 efter C-klassade höfter så hon ska inte gå i avel.Mamma Äzzi kom till oss som nybliven ”pensionär” i februari 2010 efter sin sista valpkull . Yvonne har en hane kvar, Wist som ska bli pappa nu .En syster till Ozzy och Opal finns i Norge. Onni heter nu Milli.Ägaren Gry har också en mysig blogg .Du hittar den överst bland Yvonnes länkar om du vill .Vi hörs! Solveig.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *