Ozzbollen

Jag brukar skratta åt det men just nu känns det inget roligt. Ozzy blir bara segare och segare och idag när vi skulle ut fick jag säga till honom på skarpen att han skulle ställa sig upp för det var dags att gå ut. Det är ju inte normalt för en hund på 3 år, eller? Väl ute går han väl på men det går långsamt större delen av promenaderna. Ibland har jag honom i koppel bara för att han ska hålla ett någorlunda tempo. Det kan vara så att det är värmen som påverkar honom, det är vad jag hoppas och tror på men jag har i alla fall beslutat att han ska få göra ett besök hos doktorn för vi behöver ändå vaccinera honom. Det är säkert inget men jag vill ändå ta det säkra före det osäkra.

 

3 Comments

 1. Nathalie och Ayax juli 8, 2011 11:02 e m  Svara

  Ja, inte roligt när vovvarna känns allmänpåverkade! :( Men det är ju väldigt konstig värme just nu! Vi håller tummarna för att det inte är något med bollen!

  kramar

 2. Karin, Nanny & Ruh juli 9, 2011 12:09 e m  Svara

  Värmen gör hundarna super tråkiga! Ruh och Nanny blir väldigt sega och opeppa på att träna!

 3. Jeanette, Sly & Maya juli 11, 2011 3:35 e m  Svara

  Hej!
  Hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt med ”Ozzbollen” utan att han bara är en värmekänslig individ, håller tummarna! Kramiz

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *