Möhippa

Igår stod det agilitytävling på mitt schema men på alla andras stod det Saras möhippa. Så när jag och Johanna gled in på coops parkering väntade det ens massa underbara människor där och en dag av en massa kul hade börjat :D .

Vilken dag jag har haft, vi red världens största hästar, Shire hästar, och det var hur kul som helst. Jag är glad att jag samlade modet till mig och vågade gallopera för det var en väldigt häftig känsla. Hästen jag red hette Amadeus och var väl ungefär 180 cm i mankhöjd, man behövde stege för att ta sig upp kan jag lova. Jag änvände stege ner också :D .

Efter det gav vi oss in till stan och bowlade. Jag vann fast frågan är om alla andra lät mig vinna eller om jag faktiskt var bäst, kanske kommer jag aldrig veta :D . Jag hade i vilket fall väldigt kul för jag älskar att bowla!

På kvällen var vi hos Moa och åt supergod middag och hade kul tillsammans. Dagen har också innehållit en hel del lekar som har gett mig många skratt. Uppskattade extra mycket musiktävlingen som Linda gjort med hela 30 frågor som var så otroligt roliga. En bidragande faktor kan ju vara att jag vann :D

Det har varit en underbar dag som jag kommer bära med mig hela livet. Vilka vänner jag har som fixar något så här fint åt mig. Jag är så otroligt rörd och tacksam. Har massor mer saker jag vill nämna men jag är hemskt bakis idag så jag nöjer mig med att igen säga hur tacksam jag är. Ett extra stort tack till Johanna J och Linda som varit de drivande i planeringen, ni är bäst! <3

Och till er modiga tjejer som följde med ut på krogen, fan vad roligt det var även om det var svårt att hålla flocken samlad :D

Nu ska jag strax åka iväg och jobba ett 12-timmars pass. Jag kommer nog inte göra många knop på jobbet idag vill jag lova :D och så kan jag tillägga mindre än 5 veckor kvar till bröllopet!

5 Comments

 1. Linda Rowley juli 3, 2011 2:07 e m  Svara

  awww, vad kul att höra!
  Det blev verkligen hellyckat och busvädret som pågick märkte vi väl knappt av ;-) !
  Kämpa på på jobbet o sen tycker jag vi tar en härlig hundtur i veckan :D

  Kramiz

 2. Anna med flock juli 3, 2011 6:46 e m  Svara

  Tack själv för trevligt sällskap och en sen men rolig kväll/natt :) Hoppas du fick sova gott när du väl kom i säng! Stor kram!

 3. Jeanette, Sly & Maya juli 6, 2011 7:44 f m  Svara

  Härligt att möhippan var lyckad:) Hoppas att du genomled arbetsdagen sedan någolunda;) Kram från oss

 4. Liz juli 6, 2011 4:20 e m  Svara

  Hej! :)
  Jag är medlem på en sida som heter MyDreamstable.com, och jag undrar om jag skulle kunna få tillstånd att använda dina bilder där? :) jag kan självklart skriva att bilderna kommer från dig :)
  det skulle värkligen vara snällt om jag fick! :)

  M.v.h Liz

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *