Närkontakt

Idag var det varmt så hundarna skulle få dricka lite i fårens vattenskål. Där fanns det ett nyfiket får som också ville dricka. alla andra hundar avvaktar men Max är för törstig för att vänta så han går fram till fåret och börjar dricka han med. Då tycker såklart alla andra hundar att det är okej att gå fram så där står ett får och fyra hundar och dricker ur samma ”vattenskål”. Det var hysteriskt roligt och ännu roligare blev det när fåret bestämde sig för att göra närmare bekantskap men Ikaros. Ikaros var minst sagt skeptisk men hälsade försiktigt på fåret men sen fick det räcka så då skällde han två gånger vilket fick fart på hela fårflocken och så var den mysiga stunden över. Det var en rolig syn i vilket fall och fåren i den hagen är ganska tama.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *