Hundvakt

Fram till torsdag är jag hundvakt åt Java då Johanna åkt till Göteborg. Jag ville passa på att träna lite freestyle och sen är det ju faktiskt inte så mycket jobb att ha henne här. Hon smälter in så himla fint i flocken och hon är så glad och mysig, världens finaste lilla tjej. Dock kan jag inte förstå varför hon insisterar på att det mysigaste som finns är att ligga på ens huvud :D . Idag har hon väckt mig flera gånger genom att ”smyga” sig upp och falla platt över huvudet eller över hela mig. Jag kan inte annat än skratta när hon gör det för det är ett väldigt effektivt sätt att väcka mig så att jag går upp :D

Nu ligger alla hundar och sover efter en långpromenad. Jag tänkte snart röra mig ut och träna lite på de momenten jag ska ha i freestyleprogrammet, några kan hon redan och lite måste jag lära henne. Jag tror i alla fall att vi kommer lyckas superbra. Nu när jag kan köra med en spänstig aussie är min tanke att avsluta programmet med att hon hoppar upp i famnen men vi får se om jag lyckas :) .

En liten bild på tre av de finaste hundarna i världen och så en liten film när Ozzy och Java busar.

3 Comments

 1. Nathalie och Ayax juni 21, 2011 4:20 e m  Svara

  Mysigt med en extra flockmedlem! :) Lycka till med freestyleträningen också! :) Hoppas vi ses på torsdag på veckans bana! :)

  Vad synd att du inte kunde komma ifrån den 15 juli! Jag gissar på att det kommer bli en stor tävling eftersom det är ganska många som ska gå freestyleworkshopen under helgen. Jag ska själv vara med som åhörare! ;) Men det kommer 3 freestyletävlingar i september och oktober, så har du inte hunnit debutera till dess tycker jag absolut ni ska satsa till att bli klara med program till då! :)
  Tycker din avslutning låter bra! :) Kan bara ge ett litet tips: Elin fick avdrag för att Koira råkade sprattla till och hon inte släppte henne när hon hade den avslutningen, så domarna tolkade som att hon höll fast henne. Så det är en jättebra avslutning, men skulle hon sprattla till på tävling, släpp ;) kram

 2. Johanna, Max & Java juni 21, 2011 7:02 e m  Svara

  Sitter här och skrattar om Java ”platta” fall ;) . Hon har lite svårt att förstå det där med integritet ;) . Vilken otroligt gullig film på de bruna <3!

 3. Jeanette, Sly & Maya juni 25, 2011 3:17 e m  Svara

  TACK för grattis! Vad roligt att du tränar Java i freestyle, jag kan riktigt känna i textraden att ni trivs med denna träning – båda två:) Vi håller tummarna för att ni rockar fett sedan på tävlingar eller i för sig så är jag övertygad om detta;) Kram!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *