Sök

Igår åkte vi till Finspång för att träna sök. Det var en underbart härlig dag i skogen! Ozzy var inte speciellt intresserad men jobbade på så gott han kunde. Vi fick till ett riktigt bra skick då han gick spikrakt där jag skickade honom och det innebar också att han hittade figgen väldigt fort. Utöver det var Ozzy väldigt långsam. Tog sig ut i en trav och ville inte springa snabbare men jag fått tänka att huvudsaken är att han har kul, vi har inte tävlingsambitioner i sök om jag säger så :) .

Idag skulle jag tagit mig ner till LHU eftersom det var klubbdag där idag. Jag kände redan inatt när jag jobbade att det aldrig skulle gå. Jag hade riktigt svårt att hålla mig vaken inatt och det är inte likt mig. Så istället för att ge mig själv ynka 5 timmars sömn gav jag mig själv 8 så nu behöver jag nog inte oroa mig för att somna på jobbet inatt. Det blev inget besök på klubben utan istället en promenad i regnet på eftermiddagen.

Nu bär det strax av till jobbet igen. Ikväll ska jag nog ta med mig en bra film att titta på :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *