Sista dagen på praktiken

Idag var som namnet på inlägget kanske avslöjar sista dagen på praktiken. Det känns skönt att det är klart nu och att det har lett till ett sommarjobb jag verkligen ser fram emot. Äntligen kan jag få tjäna lite pengar igen, det måste sparas en hel del om det ska bli en hund till våren :) .

Annars händer det inte mycket. Jag har blivit förkyld så det har varit lugnt på hundfronten. Idag har Magnus tagit alla promenader vilket är väldigt tacksamt. Att vara förkyld i denna värme är verkligen inte roligt dessutom blir min tinnitus olidlig när jag blir förkyld. Helt frisk måste jag vara tills på fredag för då är det Johannas 25 årsdag så då åker vi ner till Göteborg och Liseberg för att fira henne och ha superkul, det blir Johanna, jag och våra underbaraste pojkvänner :) .

Jag har tagit mig friheten att stjäla några bilder från Johannas blogg för att de är så himla fina :)

2 Comments

 1. Anna med flock juni 9, 2011 7:30 f m  Svara

  Härliga bilder! Skönt med sommarjobb ordnat och färdig praktik :)

  Hoppas du piggnar till fort och blir frisk så du får en riktig toppenhelg! Kram

 2. Linda Rowley juni 9, 2011 1:45 e m  Svara

  Krya på dig sötis!
  Ni kommer få det helt underbart i GBG =) I’m a proper jelly bean I am.

  Vilka vackra foton. Det ser ut som ‘er flock’ alltid varit tillsammans.

  Kramis :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *