Underbaraste hund!

Idag var han underbar min Ozzboll. Vi tränade agility på förmiddagen och jag gick in med noll förväntan och Johanna kan intyga att jag var på gränsen till irriterad över min så otroligt tråkiga hund :P . De orden fick jag äta upp för Ozzy var på g. Vi körde cirkelövning fast mer som en åtta men framförbyten. Vi började lite knackligt då han bara ville springa till godisskålen men när jag valde att köra utan den lossnade det. Jag börjar ändå få en hyfsat bra känsla i det bytet och ibland stämmer det perfekt mellan mig och Ozzy. Vi avslutade med att köra det i en bana. Det var runt 9-10 hinder med två framförbyten och jag vågar säga att det var närapå perfekt. Jag var så nöjd med honom efteråt! Min bästaste kille!

När vi kom hem väntade en glad Ikaros i dörren så då tog vi en långpromenad så att han också skulle få ha kul. Jag kan lova att Ozzy sover gott nu och kommer göra det resten av dagen. Fy fan vad kul det är att träna hund. Fast det är klart jag längtar tills nästa år då jag förhoppningsvis har en till hund att träna med, en hund som bör orka mer än Ozzy :D

Snart ska jag iväg på en liten sminkkurs. Det kan jag behöva som aldrig sminkar mig :D

5 Comments

 1. Linnea med Zumi (och kortbening to be!) maj 25, 2011 6:16 e m  Svara

  Jag blir så himla glad när du berättar om din träning med Ozzy! Det gör mig alltid lite pepp att arbeta med Zumi som inte heller är en direkt… högmotiverad hund :-D Och jag tycker att det är fler inlägg om att det går bra, än att det går dåligt, så ni verkar verkligen vara på G!

 2. Nathalie och Ayax maj 25, 2011 8:30 e m  Svara

  Du jobbade jättefint idag och Ozzy var jätteduktig! :) Så kul att se hur ekipage utvecklas! :)

  Och så härligt att ändra attityd så mycket under ett träningpass! Bara det får en att vilja gå ut och köra ett pass till imorgon! :)

 3. Linda Rowley maj 26, 2011 9:36 f m  Svara

  Härligt när träningen går så bra !!!
  Kul med sminkkurs. hoppas du hade kul!
  :D

 4. Anna med flock maj 26, 2011 11:39 f m  Svara

  Härligt att ni går framåt och har kul när ni tränar!, speciellt när man inte har rätt förväntan från början och lyckas vända det hela… bra jobbat :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *