Födelsedagsfirande m.m

I helgen var hundarna bjudna över till Java för födelsedagsfirande. Jag hade som den duktiga matte jag är fixat med hundtårtor till alla hundarna. Artiga som mina killar är försökte de givetvis stjäla födelsedagsbarnets tårta…det var så jag fick skämmas :D

Annars händer det inte mycket. Det har varit många långa promenader på sistone och träningen har fått ligga lite på is. Det är inte direkt som att någon av hundarna verkligen vill träna och det gör att jag ibland blir lite omotiverad själv och det är just en sådan fas jag är i nu.

Idag var sista dagen att svara på inbjudan till bröllopet så imorgon börjar ”fas 2″ inför bröllopet. Nu kan jag börja kika på festprogram, placeringslistor, placeringskort o.s.v, så det finns mycket kul att göra. Nu ska jag strax ner på stan för att se nya Pirates filmen, yay!

1 comment

  1. Linda Rowley maj 26, 2011 9:35 f m  Svara

    vadå händer inte så mycket? Du träffade ju mig och leriga Pumba? :D !
    Hoppas fas 2 med bröllopet går bra!
    Kramis

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *