Gangsters?

Denna vecka har i princip bara inneburit jobb och åter jobb och lite återstår än. I helgen väntar dock roligheter för på lördag kommer Johanna och Erik hit och då blir det god mat och spel.

Idag har killarna fått vara hos Johanna för vi har varit i skolan hela dagen. Det har gått superbra och ingen av dem bryr sig det minsta om Javas löp. Det är otroligt skönt och det är i lägen som dessa jag är glad att båda är kastrerade :) .

Här om dagen på jobbet kände jag mig väldigt nere och eftersom man har världens bästa pojkvän fick jag två bilder skickade till mig som fick mig att skratta. Är man söt så är man säger Bollen och Ikaros!

4 Comments

  1. Anna med flock maj 20, 2011 5:47 f m  Svara

    Goa grabbar!, förstår att dom fick deg att dra på munnen, sötisar!

    Hoppas du får en riktigt härlig helg!

  2. Jeanette, Sly & Maya maj 22, 2011 9:12 f m  Svara

    Härliga bilder, vem skulle inte dra på smilbanden när man fick dem:) Ha en UNDERBAR fortsättning på helgen! Kram från oss

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *