Planering

Det händer så otroligt mycket just nu och jag misstänker att 2011 kommer blir det mest händelserika året jag någonsin kommer att uppleva. Nu är det bara ett fåtal veckor kvar av praktiken vilket känns skönt, främst för att jag äntligen kommer kunna jobba igen men även för att det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. Jag har försökt jobba under praktiken men det har varit för jobbigt. I sommar har jag fått massor med jobb och i juli jobbar jag till och med mer än heltid. Sommaren kommer inte alls bli som jag tänkt fast jag tror ändå det kommer bli bra. Det blir mycket nattjobb så dagarna kan spenderas med hundarna och med kompisar. Jag kommer dock inte ha en ledig helg under hela sommaren men det är jag van vid antar jag.

Idag har vi suttit och planerat bröllopsresan i lite mer detalj. Vi har kollat upp exakt vad vi vill göra och gud vad spännande det kommer bli. Den mest intensiva veckan blir i Orlando för den är totalt fullspäckad. Det blir tre Disney parker, Magic Kingdom, Animal Kingdom och Hollywood Studios.  Sen blir det Universal Studios, Sea World, Bush Gardens och Aquatica. Jag kan knapp sitta still när jag tänker på det för det kommer bli så himla kul!! Magnus har dessutom lovat att han ska försöka åka på lite rollercoasters så att jag slipper åka allt själv :D . Vi kommer landa i Miami och vara där ett par dagar först. Då blir det nog mest att softa och kolla runt, shoppa och bada i havet. Sen kommer vi åka till Key West men där har vi inte exakt planerat vad vi ska göra. Det kommer bli en hel del bilåkande men det är ju också ett sätt att se landet så det ska bli spännande även om det också gör mig lite nervös.

Vi är hundvakt åt Max i helgen för Johanna är på vallningshelg med Java. Jag är så himla avundsjuk så jag håller på att dö. Johanna svarar inte på mina sms så jag vet ju inte hur det har går heller :D . Max gör i vilket fall inte så mycket väsen av sig. Han är super lugn och sover mest. Ikaros har gett honom lite kärlek i form utav en ögontvätt vilket är väldigt sött. Tog lite bilder idag och tanken var att ta en på alla tre då de såg normala ut men som alltid när man ska ta bild på hundar gör de inte alltid som man vill. Antingen kollar någon bort, börjar nosa, slickar sig runt munnen eller håller på men andra konstigheter. Några bilder blev okej men de flest var bara att kasta bort :D .

5 Comments

  1. Nathalie och Ayax maj 14, 2011 7:52 e m  Svara

    Låter som att ni kommer få världens mysigaste bröllopsresa! :) Är nästan lite avis, jag vill också åka till USA! :) Kram

  2. Anna med flock maj 16, 2011 7:29 f m  Svara

    Låter som du har fullt upp men mycket roligt att se fram emot ändå :) Du är inte ensam om att vara avis… jag vill också valla ;) Härliga bilder på grabbarna, inte helt lätt att fota alla tre så det blir bra… Ha en fin vecka!

  3. Jeanette, Sly & Maya maj 16, 2011 9:15 e m  Svara

    Härligt att 2011 kommer fyllas med så många minnesfyllda & roliga händelser:) Glöm inte & njuta!Maya hälsar & tackar:) Kram från oss

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *