Torsdag

Magnus stötte på en huggorm ute med hundarna för ett tag sedan. Han har sedan dess tyckt att det varit otäckt att gå ute i tinnerö då han är rädd att hundarna ska bli bitna. Jag anser mig inte vara så rädd för ormar men idag fick jag äta upp mina ord. Magnus ropar till Ikaros att han ska stanna och hans tonfall sa till mig att det var något farligt, samtidigt trampar jag på något mjukt. Jag skriker rätt ut jättehögt för att jag tror att det mjuka jag trampat på är en orm, det visade sig vara en liten träbit. Jag är kanske inte så tuff som jag trodde…:D

Var förbi HU och tränade slalom med Ozzy. Han var riktigt duktig så trots att det var ett tag sen vi körde det verkar han komma ihåg det bra. Kunde inte träna så länge eftersom Ikaros var med och han har svårt att vara ute vid HU med mycket hundar och saker som händer.

Jag har även varit förbi Johanna idag och fått kolla på hennes nyfärgade och nyklippta hår. Superfint blev det tycker jag! Jag passade även på att träna Ozzy lite med katten men han var inte så snäll idag utan ville nafsa henne i svansen. Tror inte han ville göra henne illa utan jag tror mera att han inte riktigt förstår vad det är. Jag lovade att jag skulle träna ofta med katten men så har det inte blivit men jag ska försöka bättre mig. Han ville i alla fall inte döda katten den här gången heller.

Idag har vi så gott som beslutat att köpa en cykelvagn till Ozzy. Jag har funderat på det ganska länge men inte tagit tag i det då de är ganska dyra. Med denna vagn kan jag lättare ta mig till ställen långt bort utan att han ska förbruka all sin energi. Den kommer även vara bra till valpen som förhoppningsvis hittar hem till oss någon gång i framtiden :)

3 Comments

 1. Nathalie och Ayax maj 12, 2011 11:02 e m  Svara

  Wohoo! Cykelvagnsklubben here we come! :) Jag köpte min av Josefin idag! :D

 2. Jeanette, Sly & Maya maj 14, 2011 4:05 e m  Svara

  Halloj!
  Hua… huggormar & ormar överhuvudtaget är ingen favo alls… förstår din Magnus! Härliga bilder då hundarna badar, man riktigt ser hur de njuter:) Kram från oss

 3. Eva-Britt maj 16, 2011 9:29 e m  Svara

  Jag hade en cykelvagn till Elda när hon var valp, det var kanon att ha när man skulle ut och gå lite längre :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *