Badbilder

I tisdags var jag och Johanna iväg och badade med hundarna. Det var alldeles för kallt i vattnet för att jag skulle vilja hoppa i själv, utan min invigning av badsäsongen får vänta ett tag till. Hundarna däremot hoppar mer än gärna i, eller egentligen alla förutom Ikaros för han nöjer sig som vanligt med att bara doppa tassarna. Nu väntar jag på att Magnus ska komma hem på lunchen så att vi kan äta tillsammans. Efter det ska jag ut med hundarna, vi får se hur långt vi kan gå beroende på hur varma de blir, det är den stor nackdelen med värmen. Båda mina är väldigt känsliga och blir väldigt påverkade av värmen. Sen ikväll hoppas jag att det finns tid mellan middag och kvällens raid att åka ner till HU och träna slalom en stund. Jag är sjukt pepp inför en kommande debut i sommar. det känns som att vi gjort enorma framsteg så nu gäller det att ligga i så att vi kanske äntligen kan få göra vår debut på agilitybanan.

3 Comments

  1. Karin & Ruh maj 12, 2011 11:07 f m  Svara

    Vilken härlig dag det ser ut som ni haft!

  2. Josefin maj 12, 2011 3:54 e m  Svara

    Superfina bilder Sara! Blir nog tvungen att anlita dig för jag vill ha ett sådant där kort som du lyckades ta med Java (den där hon flyger i vattnet)!

  3. Anna med flock maj 12, 2011 8:41 e m  Svara

    Åh vilka härliga badbilder, vad mysigt somrigt det såg ut :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *