Är det inte det ena…

så är det det andra. Hade världens bästa långpromenad med hundarna idag. De lyssnade fint och Ozzy verkade ha hur mycket energi som helst vilket är kul att se. Men säg den lycka som varar för det är klart Ikaros hittar ett dött djur som han sätter i sig och sen 5 minuter senare en stor hög med hästbajs som han rullar sig i. Han var billig idag min gubbe :D . Nu får vi bara hoppas att vad det än må vara han fått i sig kommer ut smärtfritt. Han är i alla fall nybadad nu och luktar godare än på länge :) .

2 Comments

  1. Anna med flock april 27, 2011 9:49 e m  Svara

    Håller tummarna för att Ikaros mage tål delikatessen han stoppade i sig så han slipper magkrångel. Härlig bild på grabbarna!

  2. Elin & Noz april 28, 2011 3:08 e m  Svara

    Gah ibland kan de var så grisiga våra små djur :-( . Noz peppar peppar gillar inte skit varken att rulla sig i eller att äta med min förra hund yiammiiie vad hon älskade skit. Ha det gott i vårsolen kram

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *