Snart händer det…

Vi har varit och kollat på festlokalen som vi ska ha bröllopsmiddagen i. Vi har varit där en gång innan när Magnus bror gifte sig men det var annorlunda att se det utifrån vårt bröllop. Det var i vilket fall finare än jag mindes det. Hela stället har en väldigt rustik känsla men mycket mörkt trä och läder soffor och fåtöljer. Det är väldigt mysigt och det är verkligen en plats man känner att man kan komma till ro i, samtidigt som det är väldigt fint.Vi har kollat ut lite hur borden ska stå, vart tårtan ska serveras och var dansgolvet ska vara. Han som har hand om det hade verkligen koll på läget så det kändes väldigt tryggt. Han har sett ett och annat bröllop så han berättade mest vilka lösningar som enligt honom var mest optimala och vilka beslut som behövs fattas i relation till middagen.

Det känns ändå som att vi har koll på läget för ögonblicket. Fast det är mycket kvar att göra…3 månader och 9 dagar kvar…

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *