Fätorpets kennel

Idag har jag varit på besök hos Fätorpets kennel tillsammans med Johanna. Java kommer därifrån och som ni alla vet så älskar jag lilla Java så nu när tankarna går mot att ha en egen liten aussie att förgylla mitt liv kändes det naturligt att vända sig dit. Jag har fått ett väldigt bra intryck av Nina som har kenneln och det har bara stärkts ytterligare efter denna dag. Jag har fått träffa alla hennes fina hundar och det har varit en härlig dag. Nu får vi vänta och se vad framtiden utbringar, jag vet i alla fall vad jag hoppas på av hela mitt hjärta…

Det har varit lugnt på hundfronten och hundarna har fått lite ofrivillig vila denna vecka. I söndags tog jag mig i alla fall ut och lade spår som för övrigt gick bra men det var någon idiot som har gått i mitt och ett av Johannas spår och tagit ner vimplarna. vem gör något sånt. Personen hade dessutom tagit Javas spårslut! Var personen hungrig på frolic eller? Mycket lustigt tycker jag och jag känner mig lite irriterad, dels för att jag nu är 3 vimplar fattigare och för att det finns folk som förstör på ren illvilja.

Vi har idag bokat flygresan till USA. Vi åker den 17 augusti och är i Florida i två veckor. Jag har fått tips på saker vi måste se av min kompis Linn som var i Florida för ca 1 år sedan. Om det är någon annan som varit där och har tips på resmål så välkomnas alla förslag.

Det blev många bilder idag. Svårt att inte låta sig inspireras med sådan fin omgivning och fina hundar:)

Sådan mor sådan dotter ;)

3 Comments

  1. Josefin april 26, 2011 6:18 f m  Svara

    En aussie Sara? En bc ska det ju vara! :p Om ni ska vara i Florida måste ni åka till Orlando!!! Där har ni Sea World, Universal Studios, Disney´s World Resort med 4 olika parker, Discovery Cove (där man kan simma med delfiner) och Bush Gardens. Jag vet vart jag hade spenderat mina två veckor!!!

  2. Elin & Noz april 26, 2011 10:16 f m  Svara

    Aussien är underbar! :-) Härliga bilder! Åh vad kul att åka till USA hoppas ni får en kanonvistelse där :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *