Förändring

På senaste tiden har jag tänkt mycket på hur Ozzy har förändrats. Han har verkligen blivit väldigt lugn, för lugn enligt mig. Det är tråkigt tycker jag och jag saknar min Ozzy som var full av bus och sattyg :D . Fast jag får väl lära mig att älska min nya Ozzy som tycker om att ta det lugnt, men det får inte bli lugnare än så här för då kommer han snart börja röra sig baklänges :D .

Idag har jag varit på våffelfika hos Johanna, ett mycket trevligt initiativ tycker jag för jag älskar våfflor. Lite bilder från dagens och gårdagens promenad.

2 Comments

  1. Linnea med Zumi (och kortbening to be!) april 12, 2011 6:27 e m  Svara

    Haken med att hunden blir vuxen… Jag har märkt samma tendenser hos Zumi, även om jag till största del är glad att hon blivit såpass lyhörd som hon är så är det lite tråkigt att hon inte vill leka lika mycket t ex. Man tror inte att man ska sakna unghundsbeteendena, men det gör man! :-D Tur att du har en ny på ingång om något år, så det inte blir för tråkigt hos dig ;-)

  2. Johanna, Max & Java april 15, 2011 11:01 f m  Svara

    Lilla slappis bollen! Det är tur han har Java som hänger i hans svans :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *