Agility

Igår var det agilityträning tillsammans med Josefin, Johanna och Nathalie. Vi fortsatte jobba med cirkelövningar. Jag har mycket att jobba på med Ozzy. Dels att få honom att faktiskt söka hinder, för gör han inte det kommer det blir svårt. Som det var igår kom alla hinder lite som en överraskning för honom. Han jobbade dock på bra så jag kan inte vara annat än nöjd. Farten är fortfarande ett problem men jag inser nu att jag måste våga springa på, för om jag springer på ordentligt hänger han på, men när man har en långsam hund vill man gärna vänta in den för att se att den är med. Jag måste programmera bort det beteendet! Jag låter träningspasset tala för sig själv i bilder.

Idag har jag varit på aussieträff i Katrineholm och kört sök på eftermiddagen men det får jag blogga om senare.

1 comment

  1. Lorenza september 24, 2016 8:49 f m  Svara

    Just bought a new Sony! Super excited to start using it.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *