En trött Ozzy

Jag hade stora planer för dagen men som vanligt rinner tiden ifrån mig. Jag sitter just nu och skriver på en lista över saker jag måste göra inför bröllopet. Listan blir bara längre och längre och jag blir bara mer och mer nervös. Det är för mycket beslut som måste fattas och jag får beslutsångest väldigt lätt, en dålig kombination helt enkelt. Nu är listan skriven så nästa vecka ska jag börja beta av sakerna en efter en. Fast jag vet ju att det bara kommer komma till mer saker hela tiden…suck och stön…tur att det kommer något väldigt roligt i slutet av detta.

Jag har fått sommarjobb i fyra veckor i sommar vilket känns fantastiskt skönt. Jag kommer inte vara där jag har min praktik utan i en systerverksamhet till dem. Jag har varit och jobbat där denna vecka och det känns som att det kommer bli väldigt kul.

Idag joggade vi på morgonen och min plan var att gå ner till LHU och träna agility men Ozzy är för trött…det var svårt att få ut honom på morgonen och jag fick verkligen övertala honom att krypa ut från under sitt bord så att jag kunde sätta på honom selen. Jag hade kunnat träna såklart men jag har agilityträning inplanerat imorgon så det känns riskabelt då jag gärna vill ha honom ordentligt pigg då så idag får han vila upp sig lite.

Nu ska jag återgå till att städa och rensa tvätt…mina två favoritsysslor…not :D

2 Comments

 1. Linda Rowley april 7, 2011 9:45 e m  Svara

  Duktig tjej som joggar!
  Frågan är om klänningen kommer passa dig!

  Kramis o hörs next week om walk! :D

 2. Elon och Linus matte april 8, 2011 2:51 e m  Svara

  Tack Sara, men vi kanske ses där ändå. Du brukar ändå vara där och träna en hel del.
  /Carola

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *