Från 3 tillbaka till 2

Nu är Java hemma igen och det är ett stort tomrum hon har lämnat här. Jag längtar så till den dagen då jag har en egen liten aussie tassandes runt här hemma. Jag längtar tills jag har en egen boll av energi som alltid vill vara med. Det har varit en underbar helg med Java och jag känner bara att hon bekräftar det jag känt så länge nu vilket är att en aussie är precis vad jag vill ha och att det är den perfekta rasen för mig.

Ikaros verkar ha dragit en lättnadens suck nu när Java gått hem och ligger och sover tuuuungt. Fast de två hade en mycket söt mysstund igår när Java låg och myste på en halvsovande Ikaros, något jag inte ens är säker på att han hade tillåtit Ozzy att göra. Ikaros är generellt sätt väldigt tydlig mot Java när hon antingen är för nära eller för ”flamsig” men denna helg har han varit väldigt snäll mot henne och hon har fått ta många friheter.

Ozzy har jag knappt sett till och jag tror att det är så att ju mer plats Java tar, och hon tar mycket plats, desto mindre plats tar han. Det är verkligen något jag måste vara vaksam på i framtiden om det skulle vara så att en tredje hund hittar hem till oss. Bara för att Ozzy inte kräver uppmärksamhet betyder inte det att han inte ska få massor av det :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *