Ett bloggförsök

Sitter här och försöker göra ett kort litet blogginlägg men det är svårt när man bokstavligen har en aussieflicka i famnen. Java är jättesocial och tycker jag är tråkig som bara sitter framför datorn. Att vi precis varit ut och hon fått busa med killarna och mig det har hon glömt bort, så nu är jag bara tråktanten som aldrig gör nåt kul. :D

Jag är så himla bekväm med Java, vilken annan hund som inte är min skulle jag våga ha lös som jag har med henne. Jag är nästan lugnare med henne lös än mina egna. Hon är så himla härlig och ALLTID glad. Dessutom får jag en ordentlig känsla av hur framtiden med tre hundar skulle kunna ser ut och den verkar vara mysig. Det går superbra att gå med dem tillsammans i koppel fast bäst tycker Java att det är när hon får vara lös såklart.

Nog om Java för jag har ju två egna hundar så inte är så fy skam de heller. Ikaros har varit jättelugn idag och inte hetsat något över att Java är här. Ozzy ser man inte ens till, som vanligt. Han bara sover och slappar och är inte det minsta social. Klart han blir glad när jag klappar på honom men det märks att det inte är så himla viktigt för honom :D . Han är verkligen världens sötaste bus och totalt asocial hemma!

Nu ska jag gå hem till en kompis som ska ha en liten get together :) . Alla hundar ska med och jag är själv så vi får se hur det går. Finner de sig inte till rätta går vi hem, svårare än så är det inte då har de bara fått lite extra motion, och jag med :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *