Ozzy möter Snuttan Del:1

Ens hundar kommer aldrig sluta att överraska en. När jag gick hem till Johanna idag för att träna Ozzy på att acceptera hennes katt Snuttan hade jag fickorna fulla av godis och kände mig lite nervös. När vi kom in fick alla hundar hälsa och sen tog Johanna fram katten. Jag hade räknat med att ha Ozzy längst ut i kopplet och att han skulle få mord i blicken men så var inte fallet. Klart han skällde, massor till och med, men han var mest väldigt väldigt nyfiken på vad detta var för nåt. Han gnällde konstant och när Johanna hade katten i famnen var han riktigt lugn ibland, men när katten var på golvet var det lite jobbigt att hålla sig i schack. Jag är så himla nöjd med hur första passet gick men det är klart det är långt kvar tills jag vågar lite på att ha dem lösa tillsammans. Tur också att Johannas katt är den coolaste och lugnaste katten ever. Hade varit jobbigt att träna på en katt som blir rädd eller fräser och dylikt. Jag ska fortsätta träna ungefär två gånger i veckan så jag återkommer med hur det går.

Har även varit och tränat agility idag. Ozzys slalom går verkligen från klarhet till klarhet. Jag längtar dock tills man kan vara ute och träna för att det är svårt att få till bra träning på övervåning på LHU. Jag är konstant rädd att springa på något eller slå huvudet i bjälkarna i taket.

2 Comments

  1. Nathalie och Ayax mars 21, 2011 10:45 e m  Svara

    Ååh, du får mig att vilja katt-träna Ayax också. Vi har den andra typen av katt du beskrev hemma hos mina föräldrar, och gud vad skönt om Ayax kunde lära sig att inte bry sig om den…

  2. Linda Rowley mars 23, 2011 2:58 e m  Svara

    vad kul att Ozzy fått träna att träffa Snuttan! Bra jobbat!

    Stort 3 års grattis i efterskott till Ozzbollen!

    Kramis :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *