Glömsk

Jag kan inte hålla mer än en sak i huvudet nu mera. Jag glömmer precis allt om jag inte skriver upp det. Jag planerar att sitta ner imorgon (om jag inte glömmer bort det :P ) och verkligen bena ut vad jag har att göra och vad som stressar mig så mycket att jag knappt kommer ihåg vart jag ska sätta strumporna på morgonen.

Har jobbat så jag hann inte blogga om min mycket trevlig träningsträff med Anna. Jag körde lite slalom och Ozzy var verkligen kungen och körde på så himla snyggt. Jag som spenderat säkert 5 minuter med att klaga på min hunds dåliga arbetsmoral och så har han världens bästa dag då han verkligen ger allt. Önskar bara att det alltid kunde vara så och inte sporadiskt som det egentligen är. Fast istället för att fokusera på det ska jag bara glädjas åt det fantastiska jobb han gjorde i tisdags, för slalomet var riktigt snyggt och hade bra fart.

Fick även se Anna och Tims freestyle program och HTM-program. Deras freestyle program är riktigt roligt och jag önskar att jag besatt samma kreativa förmåga så att jag också kunde komma på ett så kul program. Deras HTM-program var riktigt snyggt och underbar musik som passar dem perfekt. När jag kom hem kände jag mig riktigt inspirerad och med lite peppning från Anna känner jag att jag borde ta nya tag och sätt ihop ett nytt program åt oss så att vi kan följd med alla andra ut och tävla :)

2 Comments

  1. Anna med flock mars 18, 2011 10:31 e m  Svara

    Tack själv för senast och för dina fina ord! Ozzys slalom var superfint, kul att se hur duktig han blivit när han är taggad, ni är ett fint ekipage ihop och jag hoppas ni fortsätter kämpa på även om du tycker att hans ”arbetsmoral” varierar för jag vet hur fina ni är ihop när det klaffar!

    Önskar dig en fortsatt fin helg, stor kram!

  2. Nathalie och Ayax mars 19, 2011 12:59 f m  Svara

    Klart du ska fixa ihop ett program!!! :) Vi får ju hjälpa varandra att komma på bra program genom ha fler inspokvällar också! :P

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *