En underbar dag!

Det har det verkligen varit idag. Började dagen med att spendera 2,5 timme ute i skog och mark med världens bästa Johanna. Vi tog en promenad, lade spår och tränade våra små liv. Ikaros gick sitt spår jättefint. Villade bort sig vid en 90 graders vinkel men backade tillbaka och tog upp spåret igen fint. Han var super på när han märkte att det var dags för spåret så jag var orolig att det inte skulle gå bra men han samlade sig så fort han fick börja jobba, så idag var matte stolt över sin gubbe.

Ozzy tränade jag lite fotpositioner med och det är skrämmande hur mycket han har glömt men jag ska nog väcka till liv den kunskap jag en gång lärt in. Fast han tycker ju inte att det är så kul att traggla men lite då och då kan man ju köra och sen kanske det går att väva in lite i något HTM program i framtiden, vem vet.

Efter att ha varit ute med hundarna åt jag och Johanna lite lunch och sen satt vi och tittade på hur inbjudningarna till bröllopet skulle kunna se ut. Det börjar bli dags att få iväg dem snart! Magnus och jag har också kollat på det idag och har nog ett färdigt förslag som vi ska fundera lite på. Det är lite annat som måste fixas innan inbjudningarna kan gå ut. Det känns både spännande och skrämmande med inbjudningarna för när de gått ut då är allt definitivt, det är det nu också så klart men då känns det väldigt definitivt. Usch vad flummigt det lät men det kanske går att förstå ändå.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag förhoppningsvis orkar gå upp och jogga imorgon innan jag åker till jobbet.

Lite bilder från idag.

1 comment

  1. Anna med flock mars 8, 2011 11:03 e m  Svara

    Vilka härliga bilder :) Låter som ni hade en produktiv dag!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *