Nedräkning

Nedräkningen till bröllopsdagen har väl hållit på ett tag men för var månad som går blir jag bara mer och mer nervös. Idag har jag suttit med ett projekt jag skjutit en del på för att jag inte velat veta svaret och det är den preliminära budgeten. Jag hade satt upp ett tak för vad det skulle kosta och det taket sprack tidigt. Så fort något har med bröllop att göra är det dubbelt så dyrt vilket verkligen irriterar mig.

Jag vågar inte ens säga siffrorna det handlar om men det känns skönt att ha allt utstakat men sen vet man ju inte vad den exakta summan blir för vissa saker kan ju bli dyrare och vissa billigare. Jag är oerhört tacksam för internet och det finns så himla mycket information att hitta om hur man bäst går tillväga och priser. Dessutom kan man läsa vad andra tyckte om de man anlitar. Jag hade till exempel kollat på en fotograf som verkade bra men så läste jag på ett forum att det var vissa som inte var nöjd så då valde jag bort den fotografen.

Jag börjar också förstå varför någon skulle vilja anlita en wedding planer, det hade varit sweeet att ha någon som skötte allt och hade koll på när, hur och var allt ska fixas. Idag har jag pratat med min toastmaster eller blir det toastmadame för det är ju en tjej. Hon har en tung uppgift framför sig men jag vet att hon kommer klara det galant, hon är trots allt den mest drivna människa jag känner :) .

På måndag ska vi på konsultation hos en fotograf och nästa vecka tänkte jag att vi skulle prova Magnus kläder så att det blir gjort också. Just nu är det så gott som bara bröllop på min hjärna så ni får ursäkta att hundarna inte får någon plats i bloggen :D

2 Comments

  1. Linda Rowley mars 3, 2011 10:48 e m  Svara

    Jag vet precis hur det känns vännen! Budgeten är det tuffaste och hela planeringen är tuff. Jag höll på i 10 månader och slet som ett djur med allt. Tror jag blev lite utbränd på kuppen. Ha ha. Men du klarar det här!
    :D
    kRAMIS
    Linda

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *