Idag är ingen vanlig dag…

…för idag är det Ikaros födelsedag! Idag blir världens finaste kille hela 6 år och som vanligt kan jag inte fatta att tiden gått så himla fort. Ikaros har lagt grunden för hela mitt hundägarskap och för det är jag evigt tacksam. Vi har firat med tårta och massor med mys, Ikaros två favorit saker :D . Givetvis var det inte bara Ikaros som fick tårta utan Ozzy och Max också. Jag blir alltid så himla känslosam på hundarnas födelsedagar speciellt eftersom man alltid börjar gräva bland de gamla valpbilderna då.

Tårta innehållande plättar, mjukost med baconsmak, köttbullar och så en frolic på toppen

Jag har även tagit en promenad själv med alla hundarna och de gick som en dröm alla tre. Till och med alla hundmöten gick bra :) . Det är lite mäktigt att gå med tre hundar faktiskt och man känner sig rätt nöjd när man har alla i samma hand och bara traskar på.

2 Comments

  1. Anna med flock februari 26, 2011 10:28 e m  Svara

    Åh hipp hipp hurra för finaste Ikaros! Ge honom en stor puss på nosen från mig.

  2. Jeanette, Sly & Enya februari 28, 2011 7:57 f m  Svara

    GRATTIS i efterskott Ikaros! Härligt att du blev firad som den kung du är:)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *