Epic fail

Igår var jag hur sugen som helst på att träna så jag gav mig ut med hundarna på en riktig långpromenad så att Ikaros skulle vara trött och sen på vägen hem gick jag förbi LHU. Jag stod nog 5 minuter och försökte få upp låset (testade båda) men fick inte upp det. Till slut var jag tvungen att konstatera att de bytt kod till låstet vilket gjorde mig irriterad då jag inte fått någon information om byte av kod, men det kanske står om det på hemsidan och att jag har missat det. Riktigt besviken var det bara att vända om och gå hem. Eftersom jag hade med mig kameran tänkte jag att jag kunde ta lite roliga bilder och så när jag skulle sätta på kameran så funkade den inte eftersom jag glömt batteriet hemma. Så nu var det verkligen bara att gå hemåt. Jag som var så sugen på att träna slalom. Jag kom visserligen på att jag har ett kort klipp när jag tränar slaolm med Ozzy från förra veckan som jag inte lagt upp :) .

Idag har det varit skola hela dagen men när jag kom hem gav Johanna och jag ut och joggade. Vi är så jäkla duktiga!!

2 Comments

  1. Anna med flock februari 18, 2011 9:39 e m  Svara

    Duktig han är :) och vad duktiga ni är som orkar springa…jisses… så ambitiös blir jag aldrig ;)

  2. Linda Rowley februari 18, 2011 10:32 e m  Svara

    Well done on the running Sara! :D Mighty impressed I am. Question is, will the dress still fit come summer time? Lol.
    Kramis
    L

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *