Bloody monday

Att något så litet kan blöda så mycket. Jag har tagit sönder min lilla boll så att blodet flödar. Jag klippte klorna igår och råkade eller som Ozzy hävdade matte ”råkade” klippa mig i pulpan. Han var hemskt upprörd att jag missbrukat hans förtroende på detta vis och att det var första klon jag klippte gjorde inte saken bättre. Tunn is sa han till mig och muttrade hela tiden jag klippte klorna. Han är så himla söt! Efter dagens promenad går han i sen strumpa och vi har pannerat hans tass/klo med potatismjöl för jag har hört att det är bra för att stoppa blödandet. Han ser så himla söt ut när han halkar runt i den här hemma men jag vill inte ha blod över allt, på golvet i sängen i soffan så han får stå ut. Jag tog lite bilder för att visa hur promenaden var. Ozzy blodade ner och Ikaros gick efter och försökte städa, vilket par de är mina killar :) . Jag kan inte fatta att det kan blöda så mycket av att klippa i pulpan. Så farligt trodde jag inte det var först men igår hittade vi pölar av blod lite här och där. Imorgon ska han få vila klon så att det läker ihop, jag hoppas det räcker med en dag i alla fall. Här kommer lite bildbevis på spektaklet.

Det ser ut som jag har styckat honom men det var verkligen bara lite lite i pulpan

Så här såg det ut där Ozzy hade gått, stackars hund

4 Comments

 1. Karin & Ruh februari 15, 2011 10:22 f m  Svara

  Herregud! Köp blodstopp på djuraffärn. Då stoppar blödningen direkt.

 2. Nathalie och Ayax februari 15, 2011 7:49 e m  Svara

  Men oj! Ser hemskt ut, trots att man vet att det egentligen är helt ofarligt! :P Hoppas det slutar snart! :)

  Och på tal om det vet jag en annan liten herre som ska få manikyr idag… ;)

 3. Johanna, Max & Java februari 15, 2011 9:33 e m  Svara

  Men lilla Bollen :( . I morgon ska han få springa :P , så då hoppas jag att han är bättre :D .

 4. Jonna & Svante februari 16, 2011 6:12 f m  Svara

  Ojdå, ser ut att ha varit en massaker hos er! ;D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *