Agility

Idag lyxade jag och tog bara med mig Ozzy för lite träning på HU. Det blev agility som vanligt och framförallt slalom. Slalomet börjar verkligen sitta nu i alla fall från den enklaste sidan och om jag följer honom precis rätt. Det är alltså en bra bit kvar tills vi har ett säkert slalom men det känns ändå som att vi tagit ett stort kliv framåt, och det är vi värda så som vi kämpat! Vi körde också lite handling övningar men det är svårt för Ozzy är långsam. Jag springer i från honom direkt och så lunkar han efter. Vi måste verkligen jobba med fart och åter fart.

Jag hade med mig kameran idag med och nu med ett ordentligt fyllt batteri så en hel del bilder blev det. Inte bara på min lilla juvel utan också på Java som är bildskön som få :D

5 Comments

 1. Karin & Ruh februari 10, 2011 8:07 f m  Svara

  Du kan testa att köra motivationsbanor, typ tre olika hinder på raken. Hopphinder, platten, hopphinder. Enkelt! Sedan testa att kasta leksak godis framåt när han t.ex. kommer ut ur platten så han får ett framåtsug. Jag skulle nog köra med en del externbelöningar så att han får springa ”mot” belöningen!

  • Sara februari 10, 2011 10:05 f m  Svara

   Tack Karin för dina idéer! Det är så jag kör när vi kan vara ute men som det är nu tränar vi bara inne på HU och där är det svårt att riktigt kunna få upp farten tycker jag. Vår fart träning får börjar när vi kan vara ute igen :) .

   • Karin & Ruh februari 10, 2011 12:45 e m  Svara

    Det får blir finsputsning på kontaktfält och slalom nu då :) och sedan fartträning i april. Vintern verkar tyvärr vara tillbaka! :(

 2. Johanna, Max & Java februari 10, 2011 9:30 f m  Svara

  Vilka underbara bilder det blev. Framför allt den då han sitter på min axel :) .

 3. Linda februari 10, 2011 10:01 e m  Svara

  Underbara bilder i solskenet! =) Wow!
  Duktiga vi var idag som gav oss ut i halkan och snöyran i nästan 2 hr! Tjejerna har sovit gott. Dock vägrar Nala lägga tyngd på vänster bak så hon kanske sträckte sig i halkan ;( ! We´ll c !
  Thx 4 2day :D !

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *