Hund eller skunk?

Ozzy har alltid haft lite problem men analsäckarna. Han släpper gärna ut denna illaluktande vätska när han blir riktigt rädd. Det har inte varit något stort problem men nu mera kan han göra det i tid och otid. Jag kan intyga att det är inte för mysigt när han kryper upp i sängen och lägger sig mellan Magnus och min kudde men röven åt mitt håll. Det är en väldigt skarp doft och det är inte helt omotiverat att vi gett honom ett extra smeknamn i form utav skunken. En kompis berättade att de funderat på att ta bort dem på sin hund så nu ska jag undersöka hur ett sådant ingrepp skulle se ut, dels för vår skull men även för hans skull då det inte kan vara roligt för honom heller.

Idag har vi tagit hand om Java och Max eftersom de skulle flytta idag. Det har gått supersmidigt och varit hur lugnt som helst. Max är ju en riktig pärla och finner sig tillrätta direkt, sista timmarna låg han och Ikaros rumpa mot rumpa i sängen, sååå sött! Java har man konstant vid sina fötter och dit jag går går också hon, så idag fick hon till och med följa med in på toaletten, jag är minst sagt svag för denna lilla tjej. Vi tog en promenad ute i Tinnerö och på vägen hem gick jag med mina två och Java i koppel med alla hundar i samma hand, jag är liksom lite imponerad över mig själv :D

Nu ska jag snart vinka av Magnus då han strax ska till jobbet stackarn, 6 dagars arbetsveckor på grund av praktiken, det är minst sagt tungt. Jag ska upp tidigt imorgon och köra ett 14 timmars pass men efter det är det en dag ledigt, sweeet!

1 comment

  1. Gerd Jakobson februari 25, 2011 5:35 e m  Svara

    GRATTIS Ikaros på födelsedagen. Den 26 februari och tack för alla fina ilägg Sara så jag kan njuta även härifrån Asien av era fina gossar. Tråkigt med det där mötet med hunden och ägaren som inte förstod. Kramar Gerd

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *