Bildbomb!

Det bästa med att jobba är hur mycket man uppskattar att vara ledig :D . Idag har jag varit ute med hundarna i 4 timmar och tiden bara sprang iväg. Hundarna och väldigt nöjda nu så Ikaros ligger och sover i soffan och Ozzy under soffbordet. Mest tycker de nog att det är skönt att jag är hemma, och det tycker jag med.

Idag tog vi först en långpromenad i Tinnerö sen tränade jag och Ozzy lite agility, främst slalom. Idag ökade jag på till 5 pinnar och det funkar riktigt bra från höger sida men lite sämre på vänster så det måste vi träna mer på. Vi gör i alla fall riktigt fina framsteg. Fick träna lite med Java idag också vilket alltid är lika kul. Det är uppfriskade att träna med en hund som jag måste bromsa och säga att nu räcker det istället för mina då jag måste bromsa mig själv så att de inte tröttnar. Dessutom är ju lilla Java alltid en fröjd att ha att göra med, tills jag får en egen liten tjej kommer hon vara min favorit flicka :D .

Vilken dag det varit idag! Jag känner mig helt upprymd och den är inte slut än utan ikväll ska vi på bio men min bror och hans flickvän. Vilken film det blir är inte helt bestämt än men jag hoppas det blir nåt bra. Imorgon är det dessutom en stor dag, dels är jag ledig men främst för att Johanna flyttar hit imorgon, jippi! Jag ska sitta hundvakt så imorgon har jag 4 hundar ett par timmar, sweeeet :) .

Kan också meddela att Ozzy mår bra. Det han fick i sig kom ut den rätta vägen. Vi hittade brosk och päls i bajset så det var nog något typ av smådjur han ätit, inte så fräscht med andra ord, en riktigt äcklig liten hund är han minsann. Nu går han i koppel större delen av promenaderna. Idag fick han vara lös kortare stunder och då försökte jag kalla in då jag trodde jag skulle lyckas. Jag är oerhört tacksam att Ozzy går väldigt bra i koppel annars hade detta blivit väldigt jobbigt. Kontentan är i alla fall att vi inte haft en ända konflikt idag utan promenaden flöt på kanon med båda hundarna.

Nu MASSOR med bilder!!

2 Comments

  1. Anna med flock januari 30, 2011 10:25 f m  Svara

    Åh vad massa härliga bilder! Gillar bilden på max snörullning i snön :) Skönt också att det gick så smidigt att passa hundarna.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *