Omställning

Oh my vilken omställning det är att gå från det softa livet som student till att jobba hela dagarna. Jag är bortom trött och när klockan ringde i morse var jag gråtfärdig, men när jag väl kommit upp och duschat och allt sånt kändes det bättre. Jag är som alla vet INTE en morgonmänniska. Jag har fått mitt schema och det ser riktigt bra ut, mycket bättre än väntat till och med. Jag jobbar mycket dygn fast jag sover inte där vilket gör att mina dygns pass är ca 14 timmar istället för 24. Det är ändå långa dagar men jag är tacksam att de är så snälla och att vi kunde lösa det så här. Jag jobbar ungefär 3-4 dagar i veckan men oftast väldigt långa pass, men det var precis så jag ville ha det och som det ser ut nu kommer det bli 3 dagar denna månad som jag måste fixa hundvakt och inte mer vilket är sjukt bra.

Idag fick jag dessutom en super fin komplimang av en av tjejerna som jobbar där. Hon är en riktigt tuff tjej som säger vad hon tycker och backar inte för nåt. Hon är jätte driven och arbetsam och från första stunden jag träffade henne kände jag respekt för henne och det jobb hon gör. Hon sa i vilket fall att hon var grymt imponerad av mig. Det gjorde mig så himla glad. Hon tyckte jag var modig som kunde sitta själv med ungdomarna och prata redan andra dagen. Det var riktigt kul att hon tycker jag är bra speciellt då jag gärna är kvar även efter min praktik.

På hundfronten är det rätt dött. Vi försöker skramla ihop orken att ens gå ut med dem så någon ork till träning finns inte. Dock ska jag träffa Johanna på fredag så då blir det spår och annat kul för dem. Men jag försöker tänka att de klara sig i tre dagar utan någon super aktivering för från och med fredag kommer det se mycket bättre ut. Känslan av totalt mörker är i alla fall borta och är istället utbytt av en känsla av att detta kan leda till något riktigt jäkla bra.

3 Comments

 1. Linnea januari 26, 2011 10:29 e m  Svara

  Så glad jag blir, Sara, att höra att du känner att det ljusnar! Jag vet hur tunga morgnarna kan vara, trots att jag är mindre kvällsmänniska än du. Men känner man att det är någonting bra man ska till så går det! :-) Jag har löst stressen på morgnarna genom att duscha på kvällen så jag bara behöver äta och gå ut med vov innan jag ska iväg.

 2. Anna med flock januari 26, 2011 10:52 e m  Svara

  Visst är det en stor omställning att jobba mot att plugga… minns hur tufft jag tyckte vissa av mina praktikperioder var… Skönt att det endå verkar lösa sig såpass bra och att du har en inspirerande och bra praktikplats!

 3. Linda Rowley januari 27, 2011 12:04 e m  Svara

  Härligt med komplimang! Sådant stärker en otroligt mycket på arbetsplats/praktik/studier! Det ska man ta åt sig av och tänka på att ‘pay it forward’ i framtiden ;) !
  Vad kul att du fått ett bra schema! Hoppas Ozzy mår bättre!
  Kram ^.^

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *