Menyn klar!

Idag har vi provsmakat vår bröllopsmeny och jösses vad gott det var, speciellt förrätten. Det blir trerätters middag men exakt vad det blir vill jag inte avslöja men vad exalterad jag är. Vem kunde tro att jag skulle bli så här entusiastisk över att gifta mig men det är jag verkligen. Jag ser fram emot allt som finns att göra och jag tittar nog på bilderna på klänningen varje dag och drömmer mig bort. Fast det är lång tid kvar och 20 veckors praktik mellan mig och min stora dag :D .

Nu ska jag kolla på film och imorgon ska jag ge mig ut och lägga ett spår till en liten kille som verkligen behöver det. Ikaros ska få ett par timmarnas egen tid med matte imorgon och sen på eftermiddagen tar jag med båda hundarna hem till Linnea för styrelsemöte med fritt följ. Hon har löptik hemma så vi får se hur Ikaros reagerar. Efter mötet går jag och hundarna ett stenkast bort till Johanna där jag ska hjälpa henne packa lite och sen ska vi äta god middag :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *