Why!!

Jag är en sån extrem tävlingsmänniska och måste vara bäst på det jag gör, i alla fall det jag anser mig vara bra på. Idag har jag rädat i wow (läs tidigare inlägg om ni inte vet vad räd är) och det går ta mig *insert svordom* inget bra. Jag ligger en bra bit från toppen och det är jag inte van vid. Jag gör hur mycket reseach som helst men kan inte få det att funka.  Varför?!?! jag är helt knäckt. Jag förstår att ni som läser kanske inte förstår men för mig är det här väldigt viktigt och något jag lägger mycket tid på då jag verkligen tycker att det är skitkul, men när det inte går bra så suger det väldigt mycket energi. Vi tog i alla fall ner en ny boss idag som vi jobbat på hur länge som helst. Vår raidleader var så jäkla arg på oss för han tyckte inte vi var tillräckligt bra så idag har jag blivit svuren åt mycket, haha, men till slut gick bossen ner!

Roligare är träningen med Ozzy som jag hade idag. Johanna och jag träffades och tog först en promenad med hundarna. Jag trodde att Ozzy rullat sig i bajs och jag betedde mig på ett sätt man inte får göra men detta med att rulla sig i bajs gör mig vansinnig. Ozzy fick gå och skämmas en stund och sen fick jag skämmas när jag insåg att han inte alls rullat sig i något bajs utan bara ätit det. Sen gick vi till HU och tränade agility. Vi körde lite slalom, en runt/om övning och handling. När vi gjort det gick vi upp och körde en kort liten halvcirkelbana som Johanna satt upp. Jag körde den men alla hundarna :D . Vill ni se klipp kan ni kolla på Johannas blogg. Det var så jäkla kul och Ozzy var så himla duktig så imorgon ska vi dit igen och träna.

Nu ska jag nog gå och se på lite Glee och stressa ner. Imorgon ska jag upp och skriva hemtenta i juridik :(

4 Comments

 1. Linda januari 19, 2011 10:15 e m  Svara

  Trist när det är motigt på wow:en. Men kul att du spelar ordentligt nu !! Men du Glee ? Really ? Lol . Den vann 3 golden globes i söndags dock :D !! Kram

 2. Anna A januari 20, 2011 9:18 e m  Svara

  Hej, jag halkade in på din sida och ser att du har en Rödmossahund. Vi har tingat en valp efter samma pappa som Ozzy, så det var roligt att läsa att han är så trevlig! Har Ozzy nära till skall? Hälsningar, Anna

  • Sara januari 20, 2011 11:30 e m  Svara

   Jag tror faktiskt inte Ozzy har så nära till skall men han har lärt sig att skälla mycket från min andra hund. Det går att styra upp honom men jag kan inte annat än att starkt rekommendera dig att jobba med det tidigt och inte låta hunden hålla på då rasen i sig har väldigt lätt till skall. Annars får jag önska dig lycka till och jag tror att du gjort ett bra rasval för lapphunden är supertrevlig :) . Kolla gärna in igen och passa på att berätta hur det går!
   Mvh Sara

 3. Anna A januari 21, 2011 8:09 e m  Svara

  Det låter positivt. Vi får förbereda oss noga, så vi har en taktik när valpen kommit. Jag får kika in här igen och uppdatera!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *