Bilen

Ja, som många av er redan vet var inte vårt bilköp det bästa som gjorts och min dröm om egen bil blev mer än mardröm. Men nu är den mardrömmen slut för idag kl 15:00 skrevs papper på och kotten bytte ägare. Vi hade nog kunnat få lite mer än vad vi begärde men det känns ändå väldigt bra då bilen är lite av ett renoveringsobjekt. Vi har i princip haft något problem med den sen första dagen. Vi var väldigt ärliga mot killen som var här och han vet allt som inte funkar med bilen och det får mig att må rätt bra. Jag vill verkligen inte gör mot någon det som vi blev utsatta för. Hellre får jag lite mindre pengar och har rent samvete än att lura människor. Om det skulle hända något konstigt med bilen nu så kan killen ändå känna att han fick den till ett så pass bra pris att det är lugnt. Det känns väldigt skönt att detta är över då det varit en enorm stressfaktor för mig och min familj. Vi får se om det blir någon ny bil i framtiden men inte just nu då jag vill smälta det här och i viss mån glömma. Parkeringsplatsen behåller vi tills vidare då jag misstänker att det kommer att vara svårt att få en i framtiden här när det har flyttat in människor i alla husen i år. Det kan ju ses som en onödigt utgift fast tills vidare kommer Johanna stå på den för de har inte fått någon parkeringsplats här än.

Idag har inte alls blivit som planerat. Jag trodde inte att en ända person skulle ringa på annonsen men jag hade helt fel och har varit nedringd hela dagen. Jag skulle gå och köra agility med hundarna men fick vända tillbaka och istället svara i telefon och fixa med bilförsäljningen. Jag ska dit imorgon istället tänkte jag och även på onsdag tillsammans med Johanna.

Jag har förlorat alla mina originalbilder på Ozzy som valp :( men Linda var en ängel och spenderade hur mycket tid som helst med att gräva fram bilder hon hade på Ozzy som valp. Tack snälla Linda för det! Här kommer några axplock av de bilderna och de flesta är från Ozzys första besök vid blå lagunen, han var nog exakt 9 veckor, och en sötare ulligare och gulligare brun boll det får ni leta efter. När jag ser bilder på Ozzy som valp blir jag totalt gråtfärdig för jag älskar den lilla bruna killen så otroligt mycket. Nu måste jag springa och pussa på honom :D .

Linda och Ozzy

Jag och min bruna boll

Ozzy vågar sig ner i vattnet redan första gången

En av mina favorit bilder, det behövs inte systemkamera för att fånga vackra ögonblick

Bild från rastningen på väg hem från uppfödaren

Jag lyckligast i världen över att äntligen ha fått hem lilla Ozzy

Vår lilla familj minus Ikaros som troligtvis hade annat för sig just då än att vara med på bild

Nu ska jag ta och gå och lägga mig så att jag kan komma upp skapligt imorgon. Vill ju få ut så mycket som möjligt av den här veckan för på tisdag börjar min praktik och då har jag 20 veckor av hårt arbete framför mig.

5 Comments

 1. Anna med flock januari 18, 2011 10:17 f m  Svara

  Åh himmel vilka bilder… ulliga gulliga bollen :) Bedårande! Man riktigt ser din glädje också på bilderna , myyys!

 2. Nathalie och Ayax januari 18, 2011 4:01 e m  Svara

  Gud vad söt Ozzy var som liten! Man blir ju helt svag i knäna! ;)

  Skönt att ni fått bilen såld. Visserligen inget kul när man har längtat efter bil länge, och så får man sälja den på en gång, men det tar så mycket på krafterna att konstant gå och oroa sig ”vad som kommer hända härnäst??”. Hoppas ni lyckas införskaffa en ny inom snart framtid!

  Kram

 3. Johanna januari 18, 2011 7:13 e m  Svara

  Fy vilka söta bilder!

 4. Linda januari 19, 2011 12:11 f m  Svara

  Åh så fint att du tog med bilderna <3 ! tack för fina ord! Längtar till lagunen nu ju !! Kramiz

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *