Idiot!

Jag har ju min pappas bil när jag jobbar och under helgen när jag har haft den så är det någon idiot som har bakat på den så att bakdörren har en buckla och det är ”släp” märken längs med hela sidan på bilen. Inte kunde personen lämna en lapp och göra rätt för sig utan åker bara vidare som att inget hänt. Det värsta är att jag har bara haft den på min parkeringsplats och på jobbet så antingen är det någon som bor här eller någon jag jobbar med som gjort det…mindre kul speciellt för pappa som är rädd om sin bil. Jag fattar inte hur folk tänker med tanke på att detta räknas som en smitningsolycka, är det värt risken att bli av med körkortet tänker jag.

Tack Karin och Linnea för era tanker kring Ozzys ridande. Jag känner att jag måste fundera vidare lite och analysera honom ytterligare. Idag när vi var ute och gick ville han inte rida Ikaros alls nämligen men han var på Java en gång. Ibland är det svårt att läsa sina hundar måste jag säga men jag har beslutat mig för att styra upp det direkt och inte låta honom hålla på. Ikaros kommer aldrig säga ifrån och jag vill verkligen inte ha det här beteendet oavsett anledning.

Idag var planen att vi skulle träna inne på hundungdom men vi kunde inte komma in så vi tränade i mörkret utanför. Det var svårt att hitta inspirationen då det var kallt ock mörkt men båda hundarna fick ett effektivt litet träningspass, dock var jag mest osams med Ikaros som bara skulle bort till Max och stjäla hans leksak. Han fick en ordentlig tillsägelse av Max och jag trodde Ikaros skulle nöja sig efter det men icke det utan han bara fortsatte och fortsatte och till slut blev jag galen på honom. Om jag säger nej så betyder det nej för sjutton :D . Han har så mycket bus i sig min lilla farbror. Tur att Max är snäll! Fast när Ikaros väl kunde hålla sig vid mig var han på gång och det är verkligen kul att träna med honom då. Men dessvärre är det ett lotteri för gången innan det, då jag försökte träna med honom gick det inte att få honom att göra någonting. Det är skönt med Ozzy för även om han är lite sävlig så får man samma sak varje gång så det går att planera vad man ska göra och träna på.

Nu är det snart dags för middag och sen en hel kväll av WoW och åter WoW :)

2 Comments

 1. Nathalie och Ayax december 29, 2010 8:02 e m  Svara

  Oj, inte kul med smitare. Men visst har du polisanmält händelsen ändå? Man vet aldrig, det kan ju finnas vittnen som sett något! Hoppas att det löser sig, men tycker synd om dig/din pappa – det finns många idioter här i världen!

  kram
  Nathalie och Ayax

 2. Linnea december 30, 2010 12:31 e m  Svara

  Jag säger som Nathalie, polisanmäl, om inte annat så för statistiken. Svårt kanske dock om du inte är helt säker på när det hände? Vi fick ju Polly påbackad nyligen men som tur var hade den personen vett nog att höra av sig med en gång så det redde ut sig smidigt.

  Du skriver att Ikaros aldrig skulle säga ifrån och det kanske är lite pudelns kärna i frågan – är det så att Ozzy egentligen är den som styr av de två, och att det är hans sätt att försöka ta ner stressen / dämpa Ikaros? Och Ikaros accepterar eftersom Ozzy enligt honom bestämmer och därför ”får” göra så? Jättesvårt att tolka situationen bara såhär utifrån en text så jag kan vara helt ute och cykla förstås. :-) Intresset för Java kan ju vara så enkelt som att han tycker att hon luktar gott, men då kanske Ikaros borde vara mer intresserad? Annars kan det ju höra ihop med beteendet mot Ikaros, i form av att Ozzy tycker att han är vuxen och vill styra över de andra två.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *