Ännu en jul har passerat…

Det är konstigt med julen för det kan ibland kännas som att den bara flög förbi och ibland som den längsta tiden någonsin. Fast i år blev det faktiskt en kort men intensiv jul eftersom jag jobbade idag. Gick upp halv 6 så på julafton åkte Magnus och jag hem rätt skapligt så att jag fick sova lite, men nog om mitt tråkiga jobbade, det är väl igen som vill läsa om det.

Det har varit en mysig jul och jag tror att alla blev glada för sina julklappar. Dock blev det lite av en besvikelse att julklappen vi beställade till min bror inte kom fram i tid, trots att företaget lovade leverans innan jul. Så allt Oskar fick var en lapp där det stod vad han skulle få, mindre roligt när man beställt i god tid.

Även jag fick julklappar så klart och min mamma sparar aldrig på krutet till jul så det var som vanligt massor med grejer. Det var ett litet tema måste jag säga och det var sånt som håller en varm. Jag fick till exempel ett par termobyxor och jacka, underställ och varma tumvantar, ett som är säkert är att jag aldrig mer kommer frysa när vi kör sök!

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag…gissa…precis, jobba :D

3 Comments

 1. Anna med flock december 26, 2010 10:18 e m  Svara

  Hoppas det gick bra och jobba och inte kändes allt för segt så här i juletid.

  Härligt med massa varma kläder, det är välbehövligt när vintrarna envisas ,med att vara långa, kalla och snöiga.

 2. Elin & Noz december 27, 2010 5:29 e m  Svara

  God fortsättning och ett gott nytt år från oss

 3. Nathalie och Ayax december 28, 2010 6:38 e m  Svara

  God jul och gott nytt år! :) Vi hoppas att du får ett super 2011 med många roliga hundaktiviteter, och massor andra spännande tillställningar! :)

  Kram från Nathalie och Ayax

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *