Oväntat besök

Det fick jag minst sagt idag. Runt lunch fick jag ett meddelande av Magnus att någon ringde på porten så jag sprang ner och vem stod inte där om inte Johanna. Hon hade blivit utelåst och hennes kille hade åkt med nyckeln till Göteborg. Hennes kompis med extra nyckeln jobbade till 17 så Johanna med hundar fick spendera eftermiddag med oss. Mycket trevligt tycker jag fast jag förstår att det var väldigt stressigt för Johanna som missade skolan.

På kvällen hade vi PiM-träff i form utav glöggkväll. Mycket trevligt tycker jag även om jag inte tycker glögg är någon hit, men julmust och julgodis är desto bättre och det fanns det gott om.

Hundarna har fått en ”vilodag”. Det har bara blivit några korta promenader men jag kan lova att båda killarna var trötta efter att ha haft celebert besök av Max och Java. Ozzy och Java låg långa stunder och brottades i soffan. De var så otroligt söta att jag nästan blev tårögd.

Imorgon blir det träff med fröken Johanna, sen åker vi iväg till tornby och handlar julklappa och sen är det samträning på kvällen. Får bli ett kanske gällande samträningen beroende på om jag har någon ork kvar efter att ha trängts med alla julhandlare en halv dag.

1 comment

  1. Johanna, Max & Java december 16, 2010 7:49 e m  Svara

    Det var riktigt roligt igår! Tack för att du finns där :D . Tänkte även att du skulle skicka den där länken till mig när du se det här ;) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *