Update

Eftersom Ozzy och jag vilar oss i form :D händer det inte så mycket på hundfronten direkt. Idag har vi dock avnjutit en långpromenad tillsammans med Johanna och henne hundar. Det ska bli ljuvligt när hon flyttar hit så vi kan ta promenader varje dag om vi vill.

Annars har det hänt lite spännande saker. PiM tröjorna har kommit vilket är superskoj. Jag får se till att ha den på mig på söndag och representera gruppen. Vi har bokat Domkyrkan för vår vigsel den 6:e augusti nästa år. Vem visste att det var ett sånt himla projekt att gifta sig. Jag varnar redan nu för att det kanske blir en hel del stress och bröllop i denna annars hundfyllde blogg. Jag har försökt hitta bra guider på internet med saker man ska tänka på, i vilken ordning saker ska göras o.s.v, men jag hittar inget bra.  Jag får helt enkelt leta vidare för det måste finns någonstans.  Det hade varit så bra med en checklista där man kunde ha koll på vad som är gjort och vad som måste göras. Just nu känns det väldigt svårt att greppa och jag är förvirrad men jag ger inte upp!

Imorgon ska jag först ta en långpromenad tillsammans med Johanna och sen ska jag träffa Anna för vi ska köra genrep inför tävlingen. Jag hoppas att det går bra och att min vila i form taktik funkar. Johanna tyckte han var pigg och busig idag så det bodar gott i alla fall.

3 Comments

  1. Johanna, Max & Java november 25, 2010 8:20 e m  Svara

    Ozzy var en riktig buse idag, som ett tiotal gånger försökte sno min vante :P . Tack för en underbar promenad!

  2. Anna med flock november 26, 2010 8:17 e m  Svara

    Ett jättetack för idag! Jag tycker att du och Ozzy är duktiga och jag som inte sett er träna så mkt Freestyle ser massa fina framsteg. Speciellt imponerad är jag av att han faktiskt orkade prestera trots att han inte vilat så mkt innan. Tror det kommer bli kanon på söndag, jag kommer hålla tummar och tassar för att ni får en bra upplevelse på er debut :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *