Genrep

Idag har varit en sån där härlig dag då min energi har känts oändlig. Vi började dagen med att gå en promenad tillsammans med  Johanna ute i tinnerö. Vi skulle lagt spår men ingen har väl missat hur vädret varit idag så det får bli en annan gång.

På kvällen åkte Johanna och jag ut till LHU för att träna lite. Vi trodde nog att det skulle vara lite folk där ute men det var helt öde. Det var ganska otäckt att åka där ute för det gick inte att se vägen och dessutom var risken för att köra fast rätt stor. Hundarna fick i alla fall busa av sig lite och sen gick vi in för att träna en stund. Jag och Ozzy körde för första gången hela vårt program till musiken. Det gick förhållandevis bra. Jag vet inte om jag skulle kunna vara helt nöjd men jag vet att den här tävlingen inte handlar om att prestera ett fantastiskt program utan att skaffa tävlingsvana. Sen ska jag inte sticka under stolen men att jag är en tävlingsmänniska och jag tycker om att göra det bästa jag någonsin kan. Men av någon anledning är det mycket jobbigare att tävla med hund än själv, fast det är väl säkert för att man mister lite av kontrollen.

Jag är trots allt väldigt nöjd att jag har satt ihop ett program helt själv. Det är verkligen det svåraste fast av någon anledning tror jag att framtida Sara kommer skratta lite åt det här programmet. Men så vet jag också att det är en del av att utvecklas och man måste ju börja någonstans, eller hur?

…och så avslutningsvis en liten bild på min egensinniga hund.

Ozzys motto är – alla sovställningar är bra sovställningar

2 Comments

 1. Anna med flock november 24, 2010 10:33 f m  Svara

  Gulleozzy!!! Härligt att träningen gick bra, känner igen det där med att vara tävlingsmänniska men jag tycker det blir så mkt svårare när man har hund, tror det viktigaste är att försöka göra det till en bra upplevelse för en själv och hunden så man har en bra grund inför fortsatt tävlande.

  Visst är det svårt att göra program… jag tycker det är helt klart det svåraste, jag har liksom ingen fantasi… men förhoppningsvis kanske man utvecklas där med genom träning ;)

  Ser fram imot fredag, då tänkte jag köra med musik och allt och hopaps det funkar!… sen får det bära eller brista… fick Pm:et nu i morse…. från att inte ha varit nervös kändes det rätt jobbigt ;)

  Kram!

 2. Linda Rowley november 26, 2010 12:03 e m  Svara

  Bilden på Ozzy is cu-hute ^^!!

  Sara, från en tvättäkta Bridezilla som planerade bröllop i 10 månader har jag nu mejlat dig mina bästa tips och de bästa sidorna med info och forumstips.

  Hoppas det kan ge något! :D

  Kramis

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *