5 bra saker

Idag hade jag en riktigt vidrig promenad med hundarna men jag tänker inte fokusera på det utan istället göra något så ovanligt som att lista 5 bra saker med vardera hund som gör att jag älskar dem så otroligt mycket oavsett vad de gör . Det är så lätt att fokusera på det negativa och problemen, i alla fall har jag det.

Ikaros

 1. Väldigt lätt att ha lös
 2. Världens underbaraste kelgris
 3. Väldigt försiktig
 4. Trots sina 5,5 år otroligt lekfull och busig
 5. Älskar alla människor

Ozzy

 1. Den busigaste killen i världen
 2. Ligger varje natt ovanför min kudde
 3. Inte speciellt miljökänslig
 4. Härligt egensinnig (han sover gärna på rygg, han har mycket speciella regler som man måste följa annars får man veta att han är missnöjd, något matte brukar skita i :D )
 5. Jätterolig att träna med

Jag älskar verkligen mina killar och det är tack vare det som jag orkar kämpa vidare med alla ”problem” vi har. Så från att ha haft en känsla av hopplöshet känns det som att jag fått lite ny energi och förhoppningsvis har vi en bättre dag imorgon.

3 Comments

 1. Anna med flock november 22, 2010 8:42 e m  Svara

  Go go go! Helt rätt tänkt, vilket smittsamt härligt inlägg :)

  Ang filmning så visst kommer jag ha kameran med, startar vi inte precis efter varandra så kan jag filma, annars skickar jag Jonas eller nån på att fixa det. Kram! Ses på fredag, förhoppningsvis laddade ;)

 2. Linda Rowley november 22, 2010 10:12 e m  Svara

  Hur gulligt är det att Ozzbollen sover ovanför din kudde! awwwww ! :D

  Kram

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *