I natt jag drömde…

…mardrömmar om freestyle. Vi tävlade och jag glömde slutet av programmet och var nervös och förvirrad. Domaren gav oss 20 poäng och tyckte vi skulle vara nöjda med det. Det kanske inte låter så hemskt när jag skriver om det men i drömmen var det fruktansvärt. Gissa om jag vakande med ångest. Ångesten besegrade jag genom att inse att det bara var en dröm och sen gick jag in och anmälde oss till tävlingen. Nu ska jag fortsätta skriva hemtenta och försöka att inte tänka på hund och tävlingar en stund.

1 comment

  1. Anna med flock november 18, 2010 10:48 e m  Svara

    Med tanke på att min debut i freestyle bestod av en hund som mest stod still med svansen mellan benen så vet jag hur det är att vara nervös… men bra att du anmält dig, vi får peppa varandra! Jag kommer inta alls hinna träna så mkt som jag skulle vilja (läs väldigt lite!) men det är bara att inse att det är som det är… Jag tror på dig och Ozzy! Kram!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *